Bikupor

Bikupor

Gammal Hund Kissar Inne

Gammal Hund Kissar Inne. Testa varför din hund kissar/bajsar inomhus. Genom att besvara frågorna nedanför kan du få fram den troligaste orsaken varför din hund förorenar inomhus. Detta test utgår från att.

HUNDENS ÅLDRANDE - Hälsa - Hundar iFokus
HUNDENS ÅLDRANDE - Hälsa - Hundar iFokus from hundar.ifokus.se

Jag behöver alla tips och råd jag kan få! Har en äldre kastrerad papillon hane 11 år gammal. Han har varit rumsren och är väl kanske så att säga fortfarande.

HUNDENS ÅLDRANDE - Hälsa - Hundar iFokus

Min 9 åriga schäferhane har börjat kissa inne och när han kommer ut så kissar han hela tiden i stort sett. vad kan de bero på?tack på förhand. Allt detta är naturligt för hunden och utförs i större eller mindre omfattning beroende på ras och individ. Testa varför din hund kissar/bajsar inomhus.

Något som det är bra att tänka på är att det kan vara en viss skillnad på om det är er valp eller en äldre hund som kissar inne. En valp har oftast inte. Har en liten dp blandning på 8 månader som inte är rumsren.

Han håller sig oftast till att kissa ute men när det kniper så kissar han inne, pnågon matta. Trodde att detta skulle. Vuxen hanhund som kissar inne.

Har problem med min hanhund som har för ovana att kissa inne. Detta har eskalerat och blivit till ett jätte problem för oss då han både förstör. 6,5 mån gammal tik har börjat kissa inne igen.

Detta verkar inte bekymra henne allt för mycket. Hon leker med lillhunden och. Hanhundar som kissar inne beror ofta på att de markerar revir.

Men det kan också bero på annat som sjukdom. Om hunden är frisk är orsaken oftast psykisk. Innekissandet är tyvärr svårt att.